you-are-some-one-special-_Danish

 

 

Imens jeg kiggede igennem et magasin den anden dag, stødte jeg på en interessant udmelding. Det lød således ” Enhver må være nogen til nogen for at være nogen” Jeg stoppede op og læste det igen. ”Enhver må være nogen til nogen for at være nogen”. Hvilket tankevækkende udsagn, det er!

I denne computerstyret alder, når arbejdskraft bliver erstattet af videnskabelige opdagelser og opfindelser, er menneskets reelle værdi ikke genkendt. Mænd og kvinder er bare nobodies- et nummer i værkstedet, et tandhjul i maskineriet af livet, en dråbe i det store hav, der er menneskeheden. Det er rigtigt, at der er nogle, der kommer i forgrunden ved deres fysiske bedrifter, musikalske talenter, sportslige evner og lignende; disse kan lykkes i at fange øjet af offentligheden, men jo større flertal af mennesker, som vi møder på gaden, desto flere vil gå ubemærket forbi os.

Ifølge Dr. Donald, Forman af North Western University Medical School, USA, så er prisen på den menneskelige krop i form af kemisk indhold, den sølle værdi af $ 3.50. I depressions æraen, kemikalier i den gennemsnitlige krop var kun 90 cents værd. Mennesket er blot en nobody så langt som verden strækker sig. Hvor ofte unge såvel som gamle, er frustrerede ved tanken om hvor underholende de kan være, så er deres forsøg ikke blevet anerkendt af samfundet, deres udtalelser er ikke blevet accepteret, og de gør ikke indtryk på verden. De er bare nobodies!

I Bibelen, Jesus fortalte omkring hændelsen med et får, der gik tabt. Historien findes i Lukasevangeliet kapitel 15. Der var en hyrde, som havde hundrede får. Men en af dem var tabt. Han forlod de 99 og gik på udkig efter det ene får. Der var mange farer undervejs, men han måtte finde det fortabte får. Langt om længe, fandt han det. Ja han gjorde! Han satte ham på hans skuldre, bragte ham hjem og kaldte hans naboer og sagde til dem: “Glæd jer med mig, for jeg har fundet mit Får, som var tabt”. Kun et får, men det var vigtigt for hyrden. Jesus udtaler: “Jeg er den rigtige hyrde; den rigtige hyrde sætter sin sjæl til for fårene. ” (Johannes 10:11).

Du kan blive ligesom det mistede får, vandre langt fra folden og hjemmet. Men til den gode hyrde, er du en meget vigtig person. For ham er du langt mere værdifuld end hele verden tilsammen; mere værdifuldt end hans eget liv. Biblen siger: “Men Gud anbefaler sin egen kærlighed  til os derved at Kristus døde for os mens vi endnu var syndere.” (Romerne 5:8). Han taler ogsa gennem profeten Esajas siger: “ Kan en kvinde glemme sit diende barn så hun ikke har barmhjertighed med sit [moder]livs søn? Selv disse kvinder kan glemme, men jeg, jeg glemmer ikke dig” (Esajas 49:15). Han er bekymret for dig. Uanset hvad din nuværende tilstand kan være, så er du af enorm værdi i hans øjne. Du er nogen særlig!

Læser, før du smider denne ”tract” væk, overvej da dette faktum. Du er ikke bare en nobody -Ukendt til mand, genkendt af samfundet. Du føler sikkert, på en måde at -ingen bekymrer sig og ingen forstår dig. Men der er en, der bekymrer sig og forstå dig, og det er vores ønske om at sætte dig i kontakt med denne person, Herren Jesus Kristus. Du er nogen for ham der er værd at gemme, nogen der er værd at dø for, nogen der er så uendeligt dyrebare og af enorm værdi i hans øjne. Jesus elsker dig. Han døde for at frelse dig; Han lever for at tilgive dig, at give dig den fred, glæde og tilfredshed, at du er på udkig efter. Du kan komme til Kristus og blive et barn af hans.

Du siger måske, “Jeg er for langt væk, der er intet håb for mig, jeg er en slave af mine laster, og der er ingen der kan hjælpe mig.” Der er utallige tusinder af folk-unge og gamle-som gennem Kristus har fundet et nyt håb, nyt liv, glæde, fred, et formål, et mål og et mål i livet. I Kristus, har de fundet et liv værd at leve. Dette kan ske for dig, hvis du laver en forpligtelse af dit liv til Jesus Kristus. Det kan ske for dig i dag¬ – LIGE NU!

 

BØN: “Herre, jeg er en synder. Tilgiv mig. Jeg kan ikke hjælpe mig selv, så jeg kommer til dig lige som jeg er. Jeg tror, at du elsker mig, og så du døde for mig. Hjælp mig til at vende ryggen til fortiden og til at følge dig alle dage i mit liv. Jeg accepterer du som min Frelser og Gud. Jeg giver hele mit liv til dig. I Jesu navn. Amen. “

 

You can find equivalent English tract @

You are somone special